Cei care vor participa la curs vor fi punctati cu credite de Educatie Medicală Continuă (12 ore).

Numărul locurilor de înscriere este limitat. Vă rugăm a face cunoscut din timp numărul exact de participanti odată cu achitarea contravalorii taxei de înscriere. Pentru rezidenti taxa este de 50 USD si 70 USD pentru medici primari sau specialisti.

În cost intră participarea la cursuri, mapa seminarului, 2 nopti cazare, cocktail la primire, coffee break, 2 mese la prânz. Masa colegială din seara de luni 20 va fi eventual plătită.

Cazarea se va efectua la Hotel Parc din Craiova in conditii foarte bune si este inclusa in valoarea taxei de participare.

Plata taxei de participare va fi efectuată în contul deschis la BCR Sucursala Dolj, pentru persoana fizică (dr. Corneliu Sabetay). Număr cont: 2511.2-8433.4 USD, cu specificatia "pentru seminarul de învătământ".

Este necesară confirmarea plătii prin trimiterea unui document care să ateste acest lucru, alături de confirmarea participării prin returnarea prin fax, e-mail sau posta a unei copii a talonului de inscriere () atasat la programul final.

Pentru a evita comisioanele percepute de bancă pentru transferul banilor vă sugerăm următoarele:
- banii vor fi colectati de seful clinicii dumneavoastră urmând a fi ridicati înainte de începerea seminarului de un curier desemnat de noi.
- în cel mai rău caz pentru colegii care întârzie înscrierea la seminar achitarea taxei de înscriere se va putea face si pe loc la sosire.


Ultima modificare: 17.04.2002
(c)2002 UMF Craiova