Invitatie

Este o onoare si un privilegiu să vă invităm din partea Departamentului pentru Promovarea, Organizarea, Coordonarea Cercetării Stiintifice al U.M.F. Craiova si Disciplina Fiziopatologie la Simpozionul "Fizipatologia românească - posibilităti de dezvoltare în cadrul programului de cercetare - evidentierea mecanismelor fiziopatologice generatoare ale stresului oxidativ în bolile cardiovasculare, diabet, cancer, TBC", care va avea loc între 4 - 5 septembrie 2003.

Întâlnirea cu actualii si viitorii fiziopatologi s-a născut din dorinta de a reaseza fiziopatologia la coordonatele la care ea există în lume în acest moment.

Încercăm să acoperim nevoia de a-i pregăti pe tineri pentru a căpăta forta comunicării profesionale de a fi consultati si angajati în oricare centru de cercetare sau clinică, oriunde în cadrul echivalentei competitionale.

În afara celor patru teme principale care sunt incluse în temele conferintelor si posterelor, se vor discuta probleme de "învătământ activ" de fiziopatologie.

Se va organiza o expozitie cu vânzare de carte românească de fiziopatologie si se vor lansa punti de legătură pentru colaborări între universitătile noastre.

Participarea dumneavoastră la acest eveniment va constitui de asemenea o ocazie ideală de a reînnoi vechi prietenii, de a ne cunoaste mai bine unii pe altii si de a întări colaborarea internatională.

Vă asteptăm cu interes la Craiova pentru a redescoperi împreună importanta si valoarea fiziopatologiei românesti.

PROF. UNIV. DR. MARIA VRABETE
Director D.P.O.C.C.S. al U.M.F. Craiova
Sef Disciplina Fiziopatologie


Ultima modificare: 19.02.2003
(c)2003 UMF Craiova