Home

    Anunt congres
   
   Comitet de organizare

   Comitet stiintific

    Program final

   Sectiuni

   Formular de inscriere

    Taxa de participare

    Cerinte de redactare a rezumatelor

    Publicarea lucrarilor in extenso

    Precizari privind prezentarea lucrarilor
    
    Date limita

    Oferta de cazare

    SponsoriPRECIZARI PRIVIND PREZENTAREA

LUCRARILOR     PREZENTARE ORALA
Toate sesiunile de comunicari se vor desfasura in Aula Magna a UMF Craiova (corpul B - cladirea noua, Bdul 1 Mai nr. 66).
Lucrarile orale vor fi prezentate in format Power Point, pentru aceasta participantii avand la dispozitie aparatura necesara (videoproiector si computer).
Timpul alocat fiecarei prezentari este de zece minute, din care opt minute pentru prezentarea propriu-zisa si doua minute pentru discutii.
Prezentatorii sunt rugati sa nu depaseasca timpul alocat, pentru a putea respecta programul Congresului. Moderatorii sectiunilor stiintifice vor atentiona prezentatorii cu un minut înainte de expirarea timpului alocat pentru comunicarea lucrarii.

PREZENTARE POSTER
Posterele vor fi expuse în holul UMF Craiova (corpul B - cladirea noua, Bdul 1 Mai nr. 66), unde va functiona si secretariatul Congresului.
Dimensiunile maxime ale posterelor sunt 75 cm dimensiunea orizontala si 110 cm dimensiunea verticala (înaltime). Expunerea posterelor se va face joi, 8 mai 2008, între orele 10:00 – 18:00, in ordinea numerelor cu care lucrarile sunt înscrise in Programul Congresului. Membrii Comitetului de organizare vor fi prezenti in zona „Postere” pentru a va ajuta la fixarea acestora pe panourile de expunere; ei vor dispune de materialele necesare pentru aceasta.
Posterele vor ramane expuse pe toata durata lucrarilor Congresului.
   CONTACT

    Pentru orice informatie privind Congresul, puteti:
      - sa vizitati site-ul manifestarii (www.umfcv.ro - sectiunea Manifestari stiintifice);
      - sa ne contactati la adresa de e-mail congres_igiena@yahoo.com sau la numarul de telefon 0720.737153