Informatii generale

Locul desfasurarii congresului
Amfiteatrele Facultatii de Medicina

 

Înregistrarea participantilor
Primirea si înregistrarea participantilor se va face în holul Facultatii de Medicina (str. Petru Rares, 4) dupa urmatorul program:
· miercuri 18 septembrie 8.00-19.00
· joi 19 septembrie 8.00-12.00
· vineri 20 septembrie 8.00-12.00
Participantii la Congres care sosesc în cursul zilei de 18 septembrie în Gara Craiova sunt asteptati în incinta statiei CFR în vederea transportului catre Centrul de primire si înregistrare al participantilor.
Expozitia de postere, aparatura, instrumente, produse farmaceutice si proteze auditive: Holurile parter, etaj I, etaj II ale Facultatatii de Medicina
Ecusoane:
· alb: participanti
· galben: organizatori
· bleu: firme participante la expozitie
Mesele de prânz din zilele 19-20 septembrie sunt asigurate gratuit (bufet suedez) în holul Facultatii de Medicina.
Mentionam ca participarea la lucrarile Congresului si la actiunile din programul social este conditionata de prezenta ecusonului.

 

Informatii stiintifice

· Lucrarile Congresului se vor desfasura pe trei sectiuni în amfiteatrele Facultatii de Medicina.
· Timp de expunere: 8 minute pentru prezentarea lucrarii, 5 minute pentru întrebari si discutii. Având în vedere volumul lucrarilor, autorii sunt avertizati asupra încadrarii stricte în timpul de expunere.
· Informatii cu caracter tehnic si organizatoric: Diapozitivele, videocasetele, dischetele si CD-urile vor fi depuse în dimineata zilei în care are loc expunerea la secretariatul stiintific, mentionându-se clar, cu majuscule pe eticheta urmatoarele informatii: autorul, lucrarea, sala, numarul sectiunii, numarul lucrarii din sectiunea respectiva. Materialul iconografic va fi recuperat la sfârsitul programului stiintific.

 

Comunicatorii sunt rugati sa fie prezenti în salile respective cu 3-5 minute înaintea începerii fiecarei sesiuni de lucrari. Lucrarile sustinute vor fi depuse la secretariatul stiintific al Congresului.


Ultima modificare: 22.08.2002
(c)2002 UMF Craiova