28-30 MAI 2009, Craiova
     
     

Informatii de cazare

Stimati colegi,

Va punem la dispozitie oferta de cazare pentru perioada conferintei.
Cele 3 hoteluri sunt cuprinse intr-un pachet pentru care s-a obtinut discount.

Pentru a face rezervari sunteti rugati sa o contactati pe d-na Marina Andronache: marinaandronache@yahoo.com si sa indicati: hotelul, tipul de camera, numarul de nopti, iar in cazul camerelor duble si a 2-a persoana.

Pentru studenti si tinerii medici incercam sa obtinem oferte mai avantajoase, in alte locatii. Veti fi anuntati in timp util (in jur de 10 mai).

HOTEL CARMELITA

***Hotelul "Carmelita” este situat in centrul istoric al Craiovei si este realizat intr-o cladire din perioada interbelica, complet renovata si modern reutilata. Adresa: Craiova, Imparatul Traian nr. 41. Distanta fata de Universitatea de Medicina si Farmacie – aprox. 1500 m.

Amplasat ultracentral, Hotelul "Carmelita" ofera ospitalitate oricarei intalniri de afaceri intr-o ambianta discreta si confortabila.

In imediata vecinatate se afla cladirea unei foste manastiri ale calugaritelor Carmelite precum si multe alte cladiri - monumente de arhitectura.

Serviciile oferite de hotelul "Carmelita" sunt:
acces la internet
programe prin satelit
spalatorie
rezervari de bilete pe toate liniile aeriene
agentie de turism
parcare pazita tot timpul

Camerele cu doua paturi, 7 la numar, precum si cele 3 apartamente sunt dotate cu minibar, baie, program de televiziune prin cablu, internet prin conexiune wireless, aer conditionat.

Terasa hotelului va ofera oportunitatea de a savura o cafea ori de a va delecta cu o bere rece intr-o oaza de liniste ce beneficiaza de o ambianta relaxanta si echilibrata.

Dimineata va stam la dispozitie cu mic dejun copios. Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu bazat pe bucataria italiana cat si pe cea traditional romaneasca.

http://carmelita.ro/contact#
http://carmelita.ro/galerie-foto

Preturi:
camera dubla 150 lei
apartament 170 lei

HOTEL EUROPA

***HOTEL EUROPA, Dolj, Craiova - Str. Unirii, Nr.10A

Situat in chiar inima Craiovei, pe Str. Unirii nr.10 A, Hotelul Europa este o aparitie de data recenta in peisajul hotelier craiovean, fiind pus in functiune in mai 2006 si avand marele avantaj de se afla in imediata proximitate a 2 spatii verzi (Parcul Prefecturii si English Parc), precum si a unor importante institutii publice de larg interes social: Prefectura Craiova, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie, Filarmonica Oltenia, Primaria Craiova, Teatrul National ½Marin Sorescu½, Colegiul National ½Carol I½, Liceul Elena Cuza, Magazinul Mercur. Distanta fata de Universitatea de Medicina si Farmacie – aprox. 800 m.

Hotelul este clasificat la 3 stele, avand servicii si confort peste standardele de clasificare.
 Dispune de 27 unitati de cazare structurate in 3 apartamente si 24 camere double.
 Camerele sunt dotate cu tv-satelit, telefon, acces internet, climatizare, minibar, baie (cabina dus). Accesul in camere se face pe baza de cartele electronice.
 Hotel Europa Craiova mai pune la dispozitia clientilor si 2 restaurante cu o capacitate maxima de 120 de locuri, ca de altfel si o sala de conferinte de 50 de locuri.

http://www.travelro.ro/hotel-europa_craiova.html

Preturi:
camera dubla 70 euro
dubla in regim single 50 euro
apartament 90 euro

HOTEL ANDRES

***HOTEL ANDRES, Craiova, Dolj - Bvd. Maresal Ion Antonescu (fostul 1Mai) Nr.23.

Amplasat la o distanta de 200 m de Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, la 200m de Stadionul Ion Oblemenco si 500m de Parcul Romanescu - cel mai mare parc natural, hotelul a fost construit pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri si turistilor care doresc sa petreaca o perioada in Craiova intr-o atmosfera intima si revigoranta, asigurat de dotarile de patru stele la preturi de trei stele. Distanta fata de Universitatea de Medicina si Farmacie – aprox. 500 m.

Confortul camerelor impartite in camere pentru fumatori si nefumatori este sporit si prin dotarea acestora cu: aer conditionat, televiziune prin cablu, birou de lucru, internet wireless, telefon cu acces international, minibar si un mobilier modern.
 Restaurantul ofera turistilor posibilitatea de a servi intr-o ambianta placuta preparatele culinare oferite intr-o ambianta eleganta, amplasat fiind la parter si cu o capacitate maxima de 80 locuri.
 Hotelul este dotat si cu o sala de conferinte modern echipata (video proiector, internet, telefon international etc.) cu o capacitate de 30 locuri.
 Mentionam ca hotelul dispune de parcare proprie atent supravegheata.

http://www.hotelandres.ro/galerie.html

Andre's Hotel vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o oferta variata de camere: 3 single, 4 duble twin, 10 matrimoniale si un apartament de 100 mp.

Preturi:
camera single 180 RON/zi;
camera duble 220 RON/zi;
camera matrimoniala 220 RON/zi;

Restaurantul este amplasat la parter si ofera posibilitatea unei serviri elegante a unui sortiment foarte variat de preparate culinare atat traditionale cat si de pe alte meleaguri.
De asemenea, restaurantul este ideal pentru organizarea de evenimente, punandu-va la dispozitie cele 80 de locuri, barul si bucataria de care dispune hotelul.